EP TRAINING

Palvelut ja hinnasto

Henkilökohtainen yksilövalmennus

Luet tätä tekstiä siinä uskossa, että tarvitset muutosta elämääsi. Samoissa ajatuksissa ovat muutkin kohtalotoverisi. Muutoksen toteuttaminen edellyttää sitoutumista sekä aktivoitumista. Muutoksia on turha odottaa, jos et muuta tottumuksia. Hyvä kunto, ryhdikäs olemus, terveys sekä lihaksikas ulkonäkö eivät ole saavuttamattomissa. Itse asiassa ne ovat hyvinkin realistisia tavoitteita. Unohda siis erilaiset kuurit, rääkki ja itsesi piiskaaminen. Paremmat tulokset ovat saavutettavissa miellyttävimmillä keinoilla. Innostuneena lukemastasi, kannustan Sinua valitsemaan tavoitteitasi vastaavan valmennuspaketin ja tarttumaan tuumasta toimeen.

Yhdessä kohti aktiivisempaa arkea!

kkhinta / kktapaamiskerrat / kk
1479 €8
3279 €4
6179 €2

Valmennukseen kuuluu

 • harjoittelutavoitteiden läpikäynti
 • kirjalliset ohjeet ruokapäiväkirjan pitoa varten
 • kirjallinen palaute ravintopäiväkirjan pohjalta
 • henkilökohtainen harjoitusohjelma ja esimerkkiruokavalio, joita päivitetään tavoitteiden ja tarpeiden mukaan
 • valmentajan puhelin- ja sähköpostituki
 • kuntotestit

Alkutapaaminen ja tilannekartoitus ovat ilmaisia eivätkä ne sido sinua mihinkään. Mikäli valmennuspaketin sisältö ei sovi tarpeisiisi, voimme yhdessä muovata sitä haluamallasi tavalla.

Alla olevat palvelut ostettavissa myös erikseen:

Ravintovalmennus 149 €

Jos ostat kaappeihisi vain hyviä ruoka-aineita, tulet syömään vain hyvää ruokaa!

 • Kirjalliset ohjeet ruokapäiväkirjan pitoa varten
 • Kirjallinen palaute ravintopäiväkirjan pohjalta
 • Yksi tapaaminen ravintovalmentajan kanssa (60-90 min.). Tavoitteena ravintoanalyysi, ongelmakohdat ja parannusehdotukset sekä ravintoon liittyvien kysymysten pohtiminen.
Ruokaremontti: 3kk, 139 € / kk
 • Lähtötilanteen kartoitus
 • Kirjalliset ohjeet ruokapäiväkirjan pitoa varten
 • Kirjallinen palaute ravintopäiväkirjan pohjalta
 • Neljä tapaamista ravintovalmentajan kanssa (tapaamisten kesto 60 min.)
 • Valmentajan tuki ja tavoitteiden seuranta
 • Sähköposti- ja puhelintuki valmennuksen ajan
Tapaamiset 69 € / 60 min.

Yksittäinen tapaamiskerta valmentajan kanssa. Tapaamisen aihe asiakkaan toiveiden mukaan.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pyydä tarjous yritysvalmennuksista. Valmennukset saatavilla Pirkanmaan alueella. Muualle Suomeen sovittaessa erikseen.

Fibion-menetelmä

Fibion-menetelmällä tehty istumis- ja aktiivisuusanalyysi perustuu tarkkaan kiihtyvyysanturi- ja asennontunnistusmenetelmään, sekä tutkimustietoon istumisen haitallisuudesta suhteessa liikkumisen terveyshyötyihin. Fibion tunnistaa arjessa tapahtuvat eri pituiset istumisjaksot, seisomisen, kevyen ja reippaan kävelyn, pyöräilyn sekä reippaan liikkumisen sekä mittaa niiden energiankulutuksen ja terveysvaikutukset asiakkaan taustatietojen perusteella. Tuloksena on kattava ja ymmärrettävä Fibion raportti, joka kertoo istutko ja liikutko suositusten mukaisesti, ja ovatko arjen istuminen ja liikkuminen tasapainossa terveyshyötyjen kannalta. Lue lisää www.fibion.fi.

Istumisen ja aktiivisuuden analyysi 179 €

Sisältää 5-7 vrk:n mittauksen, 30-45 min palautekeskustelun, kirjallisen tuloskoosteen sekä sähköisen raportin.

Mittauksen hyödyt

Saat pienen mittalaitteen mukaasi. Pidä mittaria taskussasi (tai mukana tulevassa reisipannassa jos sinulla ei ole taskuja) seitsemän päivän ajan hereilläoloaikanasi pois lukien suihku, sauna, vesiliikunta ja kontaktiurheilu. Palauta mittari viikon jälkeen valmentajallesi.

Mittaustulosten analysointi, raportti ja jatkotoimet

Valmentaja tekee Fibion-raporttisi heti ja antaa sinulle siitä kattavan palautteen. Raportista saat suositukset arkiaktiivisuustottumustesi muuttamiseksi ja voit asettaa itsellesi istumis- ja liikkumistavoitteet valmentajan avustuksella. Saat kattavan Fibion-raportin mukaasi sekä kirjallisena että sähköisenä, jolloin pääset tarkastelemaan mittaustuloksiasi myös jälkikäteen.

Ajanvaraus

Tilausohje ja ajanvaraus sähköpostitse eero.pousi@eptraining.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.